Economische Visie in Ondernamen Lekstroom

Marie Schras 19-12-2017 1405 keer bekeken 0 reacties

‘Wij willen onze economische visie samen met de stad vormgeven. Het gaat immers om de gecombineerde belangen van de ondernemers en de gemeente’, zegt Johan Gadella, wethouder Economische Zaken Gemeente Nieuwegein.

Lees hier het artikel.

Pauline van der Linden van Olympia Uitzendbureau en John van Hesteren van Eeterie 03402 waren onderdeel van de kopgroep.

‘Toen ik hiervoor werd benaderd was ik meteen enthousiast. Ik vind het heel goed én heel fijn dat je als ondernemer betrokken wordt. Je hebt altijd een mening, maar weet niet altijd waar je deze kwijt kunt. Tijdens de rondetafelgesprekken werd je uitgedaagd om in een relaxte setting je visie over een aantal onderwerpen te geven. En dat er dan ook nog wat mee gedaan wordt, is natuurlijk helemaal prettig’, verklaart Pauline. John valt bij: ‘Ik ben eigenaar van een klein restaurant en ik zat aan tafel met een grote industriële speler. We kwamen erachter dat we eigenlijk allemaal dezelfde problemen hebben.’

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...