ROC-studenten aan de slag bij Bouwgein

Marie Schras 05-09-2017 1411 keer bekeken 0 reacties

Vijftig nieuwe ROC-studenten Bouwkunde en Civiele Techniek werkten tijdens hun introductieweek twee dagen bij bouwspeeltuin Bouwgein aan een nieuwe waterbaan, vuurplaats en loungebanken. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen onderwijs en een maatschappelijke organisatie!

De gemeente stimuleert en faciliteert de kansen die er liggen om onderwijs en praktijk goed op elkaar aan te laten sluiten. Heeft uw bedrijf/organisatie ruimte om studenten met echte opdrachten aan de slag te laten gaan? Neemt u dan contact op met de heer Michiel Troost van het Bouw & Interieur College van het ROC aan de Harmonielaan in Nieuwegein.

Ook tijdens de Week van het Ambacht ‘Nieuwegein maakt het’ van 2 t/m 6 oktober nemen tientallen studenten een kijkje bij Nieuwegeinse bedrijven die hun deuren open zetten. Volg het via Twitter @OndernemenNG

 

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...