Michael zit aan de noordkant

24-04-2023 502 keer bekeken

Michael woont sinds 2,5 jaar in Nieuwegein. Vroeger dacht hij dat het niet zo mooi zou zijn en dat er weinig te doen is, maar nu vindt hij het er leuk.

Eerst woonde hij op het Meanderpark en sinds 1,5 jaar woont hij in de Muntenbuurt. Zijn woning zit aan de noordkant van het flatgebouw en dat heeft zijn voorkeur…

Met een paar fijne buren

…. de lichtval vanuit het noorden vindt hij namelijk het mooiste licht voor zijn foto’s. Michael heeft een passie voor fotograferen, iets waar hij zich gedurende zijn opleiding journalistiek in gespecialiseerd heeft. Sinds hij op het Muntpunt in contact is gekomen met een paar fijne buren koken ze wekelijks voor elkaar en heeft hij de spirit weer gekregen om het fotograferen op te pakken.

Wil je met licht uit het noorden op de foto?

En met succes! De expositie met portretten van mensen uit Fokkesteeg is bij Enik nog even te bewonderen. Michael zou graag mensen uit de Muntenbuurt willen fotograferen. Hij vindt dat de schoonheid van deze buurt in de mensen zit en zou graag met mensen in contact komen die het wel zien zitten om met licht uit het noorden vastgelegd te worden. Wil je hier meer over weten dan kun je Michael mailen op galiart.michael@gmail.com.

Cookie-instellingen