Don de buurtkok

18-10-2022 572 keer bekeken

Twee├źnhalf jaar geleden is Don in de Muntenbuurt komen wonen. Hij woonde in Scheveningen en voor de liefde is hij naar Nieuwegein verhuist. Het bevalt hem goed, hij vindt het een fijne buurt. Iedereen is vriendelijk en helpt elkaar.

Koken met een doel

Don is kok en wist al wel dat er gekookt werd op het buurtplein. Toen de energieprijzen gingen stijgen merkte hij om zich heen dat mensen de boodschappen gewoon niet meer konden betalen. Toen kwam hij op het punt dat hij wel zou willen koken met een doel, waar mensen echt iets aan hebben. Niet alleen tegen de eenzaamheid, maar voor mensen die het financieel heel zwaar hebben.

Kom gewoon eten

We zijn toen supermarkten in de buurt gaan bellen. De Dirk heeft nu al een paar keer het burenetentje gesponsord. Don heeft ook de lunch op dinsdag op buurtplein Batau naar zich toegetrokken. Daar dragen supermarkten en de bakker bij het Muntplein aan bij, waardoor de lunch nu gratis is. De slager en de visboer van het Muntplein sponseren af en toe wat extra lekkere dingen. Dus kom gewoon eten, schaam je niet! Je bent niet de enige die het even niet zo breed heeft.

Cookie-instellingen