Kimberley vindt de buurt steeds leuker worden

29-07-2022 859 keer bekeken

Kimberley is opgegroeid in Hollandse Rading. Ze wilde graag op zichzelf wonen en kreeg een kamer in een groepswoning in Nieuwegein. Na een lang traject heeft ze nu haar eigen flatje in de Muntenbuurt. Ze vindt de buurt steeds leuker worden!

Het supportende gevoel van het Muntpunt

Er zijn steeds meer activiteiten, zoals elkaar ontmoeten op het Muntpunt en het beschilderen van elektriciteitskasten. Daardoor is ze steeds socialer geworden en durfde ze meer uit haar comfortzone te komen. Ze was anderhalf jaar geleden begonnen met het schrijven van haar autobiografie. Door het supportende gevoel dat het Muntpunt haar oplevert, is het uitgeven van haar boek in een stroomversnelling gekomen.

Boekpresentatie Kimberley 2.0

In juni 2022 is haar boek uitgekomen en verkrijgbaar via Bookscout of te bestellen bij Bruna Muntplein. Neem op 23 september je exemplaar mee naar het Muntpunt en laat ‘m persoonlijk door Kimberley signeren. Zij is er vanaf 17 uur, je kunt dan meteen al je vragen stellen. Wel graag uiterlijk 16 september aanmelden door een mail te sturen naar opwegnaarkimberley2.0@gmail.com.

Kimberley met haar boek

Cookie-instellingen