Vader Kees, dochter Annabel en bonuskind Emma

02-02-2021 536 keer bekeken

Kees woont inmiddels twaalf jaar in de Muntenbuurt en vindt alle voorzieningen fantastisch.

Van de tram tot het complete aanbod in het winkelcentrum, beaamt ook Annabel. Voorheen woonden zij in Galecop, waar het dorpser, rustiger én groener is. Zij koesteren de grote bomen bij de parkeerplaatsen en hun eigen zitje achter is zo groen mogelijk gemaakt. Als zij één wens mochten doen, zou dat alle auto’s ondergronds parkeren zijn en bovengronds vergroenen.

Ze blijven zich verbazen over het afvaltoerisme in de Muntenbuurt

Met de complimenten voor het ophalen van de vuilnis, want alles wat er dan neergezet wordt staat er hooguit drie dagen. Ze blijven zich verbazen of het afvaltoerisme in de Muntenbuurt. Busjes, waarvan ze zeker weten dat die niet uit deze buurt komen, komen om drie uur ’s nachts vuilnis plaatsen. Vader Kees vertrekt ’s morgens om zes uur naar zijn werk en treft wel ‘ns een ‘metaalzoeker’ bij de vuilnisbakken aan, als ‘ie nou meteen alles meeneemt…

De winkelkarretjes

Dan komt het gesprek op die meneer die iedere dag de winkelwagentjes die in de buurt achtergelaten worden weer bij de supermarkten terugbrengt. Daar zouden we ‘ns met een taart langs moeten gaan! 
 

Cookie-instellingen