Ik ben Nieuwegein
Nieuwegein op de kaart
Betere Buurten
Buurtaanpak Sluyterslaan
Klimaatneutraal 2040
Winkelvisie
Omgevingsvisie

Buurtaanpak Kerkveld en omgeving

 

 

Het schetsontwerp is af, dit is een eerste ontwerp voor de vernieuwde buurt. Nu willen we graag weten wat u ervan vindt. U kunt op allerlei manieren uw reactie geven, doet u weer mee?

Digitale kaart

Via de digitale versie van het schetsontwerp. Door een punt te prikken op de kaart laat u uw vraag, mening of idee achter: Prik een punt op de kaart.

Wilt u weten wat andere bewoners hebben gezegd op de kaart? Dat kan hier: De overzichtskaart. Let op, als u een punt achtergelaten heeft, dan staat hij niet gelijk op de kaart omdat hij eerst handmatig moet worden 'goedgekeurd' (vanwege spam).

Buurtsafari op 10 november (via Zoom)

We maken via Zoom weer een tocht door de buurt. Dit keer bespreken we de belangrijkste vernieuwingen uit het ontwerp. Daar mag u dan vragen over stellen. U hoeft niet de hele avond mee te doen, maar kunt ook alleen in uw directe omgeving meekijken. U schrijft zich in via www.ikbennieuwegein.nl/digitaaldoordebuurt.

Bellen, e-mailen, Whatsappen

Bel, e-mail of whatsapp uw vragen, reactie of ideeën naar Sander, de projectleider van Betere Buurten Kerkveld. U bereikt hem via kerkveld@nieuwegein.nl of 06 54997853.

Facebook

U kunt ook reageren via Facebook of het project online volgen. Zoek daarvoor op Facebook op bbKerkveld voor de besloten groep.

Wat is Betere Buurten?

Nu een deel van het riool en  de bestrating vervangen wordt kunnen we dit combineren met de vernieuwing van de omgeving. Zo besparen we tijd en geld. Voordat we beginnen met veranderen willen we eerst weten wat bewoners belangrijk vinden en hoe ze de buurt gebruiken. Zodat we straks een mooie, groene, veilige en schone buurt hebben die past bij jonge en oude bewoners.


Samen werken we aan een betere buurt!

Cookie-instellingen